Skip to content

Stoelen

Een stoel van Bakker Wonen Enschede nodigt uit tot relaxen of heerlijk tafelen

Ontspanning is het sleutelwoord, of het nou naast de haard, voor de tv of aan tafel is. Onze stoelen bieden ontspanning in allerlei vormen, kleuren, stijlen en maten. Lekker wegdromen over verre reizen, de spanning van de dag van je af laten glijden of gewoon alleen even zitten. Onze stoelen zijn stijlvol én comfortabel.

Fauteuils

In een vergeten hoekje of volop in de spotlight in de woonkamer, voor een fauteuil is altijd een geschikte plek te vinden. Bovendien geef je met een fauteuil een beetje karakter aan je interieur. Een goede fauteuil nodigt uit om even te gaan zitten en je rustmomentje te pakken. Even een kopje koffie drinken of het volgende hoofdstuk uit dat spannende boek lezen. Wij hebben diverse soorten fauteuils in ons assortiment. Zo vind je in onze showroom in Enschede fauteuils met of zonder armleuningen, vaste fauteuils of fauteuils met draaipoot en relaxfauteuils. Daarnaast heb je de keuze uit verschillende materialen, kleuren en stijlen. Alles is mogelijk. Kom snel langs en bekijk ons aanbod. We hebben vast een fauteuil die perfect in jouw interieur past.

Relaxfauteuils

Een luie stoel om heerlijk in weg te kruipen met een goed boek of om gewoon lekker een dutje in te doen? Dan moet je onze relaxfauteuils eens proberen. Je kunt kiezen uit verschillende maten, kleuren en stoffen. Bovendien is een aantal van onze fauteuils elektrisch verstelbaar. Zo verstel je simpel de rugleuning of klap je de voetensteun uit. Dat is relaxen in het kwadraat, beter wordt het niet. Ook de relaxfauteuil met de sta-op-hulp maakt deel uit van ons assortiment. Het kantelsysteem maakt het je gemakkelijk om op te staan en te gaan zitten. Kom proefzitten in onze showroom en ervaar hoe heerlijk ontspannen je weer opstaat!

Eetkamerstoelen

Wanneer je een eettafel in je interieur hebt staan, is een bijpassende eetkamerstoel een musthave. In onze winkel in Enschede staat daarom een uitgebreide en gevarieerde collectie. Ga je voor een stoere, industriële look of past een landelijke stijl meer bij je interieur? Kies je voor eenheid met allemaal dezelfde stoelen of is variatie meer jouw stijl? Gaat je voorkeur uit naar stoffen of leren stoelen, met of zonder wieltjes of leuningen? Je merkt het, er valt genoeg te kiezen. Maar één ding is zeker; al onze stoelen zijn zo comfortabel dat je gerust tot laat in de avond blijft natafelen. Overweeg je eveneens een nieuwe eettafel te kopen, dan hebben we daarin natuurlijk ook een breed aanbod. Kom snel kijken in onze winkel in Enschede (Glanerbrug).

Categorieën
Stoel-Designfauteuil de toekomst Twice 001
Designfauteuil de toekomst Twice 001
De fauteuil wordt standaard geleverd met elektrische bediening d.m.v. drie motoren; één voor de rugleuning, één voor de voetklep en één om de zitting en voetklep in “Hart-balans” stand te bewegen.
Stoel-Designfauteuil de toekomst Twice 045
Designfauteuil de toekomst Twice 045
De fauteuil wordt standaard geleverd met elektrische bediening d.m.v. drie motoren; één voor de rugleuning, één voor de voetklep en één om de zitting en voetklep in “Hart-balans” stand te bewegen.
Eetkamerstoel-Anouk
Eetkamerstoel Anouk
Leverbaar met en zonder armleuning en kan ook zonder wiel. Te bestellen in veel actuele stoffen en microleder.
Eetkamerstoel-Arnhem
Eetkamerstoel Arnhem
Leverbaar met en zonder armleuning. Te bestellen in stof, microleder en leer.
Eetkamerstoel-Beau
Eetkamerstoel Beau (draai) – By Boo
Leverbaar in 5 kleuren
stoel Brent
Eetkamerstoel Brent
Leverbaar in 3 kleuren
stoel city
Eetkamerstoel City
Leverbaar in diverse kleuren pootjes en in heel veel actuele stoffen en leer.
Eetkamerstoel-Daan
Eetkamerstoel Daan (draai) – Eleonora
Leverbaar in 4 kleuren
Eetkamerstoel-Danica
Eetkamerstoel Danica – Eleonora
Leverbaar in 4 kleuren
Eetkamerstoel-Elburg
Eetkamerstoel Elburg – Eleonora
Leverbaar in 4 kleuren
stoel Fabio
Eetkamerstoel Fabio (draai) Eleonora
Leverbaar in 4 kleuren
stoel Haarlem
Eetkamerstoel Haarlem
Leverbaar als vast- of draaistoel en met metaal- of houten pootjes. Te bestellen in veel actuele stoffen en leer.