Skip to content

Tafels

Een tafel van Bakker Wonen Enschede maakt van je huis een thuis

Onze Tafels

Thuis urenlang tafelen met vrienden, relaxen met de voeten op tafel of herinneringen ophalen met de dierbare foto’s en souvenirs die op de sidetable staan. Allemaal fijne momenten die je dat vertrouwde thuisgevoel geven. Momenten ook waarbij de tafel het verbindende element is. Bij Bakker Wonen in Enschede hebben we tafels in verschillende soorten en afmetingen. Stuk voor stuk tafels waarmee je van je huis een echt thuis kunt maken.

Eettafels

In onze winkel in Enschede vind je eettafels in verschillende stijlen, vormen en maten. Smaken verschillen nou eenmaal en een grote, rechthoekige eettafel is niet altijd de beste optie. De eettafel staat immers vaak op een prominente plaats in huis. Terecht ook, want of je er nu zit om te eten, samen spelletjes te spelen, te werken of gewoon een lekker kopje koffie te drinken, de eettafel is een gezellige plek in huis. Een plek waar je echt dat thuisgevoel ervaart. Mis je dat gevoel, of ben je gewoon toe aan een nieuwe tafel? Kom dan eens in onze showroom kijken, we hebben vast de ideale eettafel voor je staan. Natuurlijk kun je bij ons ook terecht voor bijpassende eetkamerstoelen. Je vindt ons en onze eettafels in Enschede (Glanerbrug).

Salontafels

Naast de eettafel, is ook de salontafel een veel gebruikte tafel in huis. Uitermate geschikt om hapjes en drankjes op uit te stallen, maar ook handig om je voeten op te leggen als je ’s avonds even rustig tv wilt kijken. Bij Bakker Wonen Enschede heb je de keuze uit een ruime selectie salontafels. We hebben modellen in verschillende vormen, materialen en kleuren. We nodigen je graag uit om een kijkje te nemen op onze site of in de winkel. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, we geven met plezier antwoord op al je vragen.

Sidetables

Op zoek naar een praktische, decoratieve tafel? Een tafel die niet veel ruimte inneemt en waar je mooie accessoires, souvenirs of foto’s op kwijt kunt? Kom dan eens kijken naar onze collectie sidetables. Echte eyecatchers. Ze kunnen bovendien zorgen voor een knus gevoel in je woonkamer of hal.

Op zoek naar een sidetable, salontafel of eettafel in Enschede? Kom naar onze winkel en bekijk onze collectie. Je bent van harte welkom!

Categorieën