Skip to content

Accessoires

Accessoires maken van jouw huis een thuis

Decoraties en sierkussens voor een warm en uitnodigend thuis

Wil je een gezellige hoek in huis creëren om heerlijk in te kunnen ontspannen of is het toevoegen van persoonlijkheid aan elke hoek van je huis je doel?  Met onze uitgebreide collectie woonaccessoires combineer je functionaliteit en stijl en tover je jouw huis om tot een echt thuis. Sierkussens, vachtjes, vazen, kaarsenhouders en potten, ze geven jouw interieur de finishing touch. Bezoek onze showroom en laat je inspireren.

Woonaccessoires die de toon zetten

Stel je eens voor: een heerlijk zacht vachtje op je bank waar je lekker warm tegen aankruipt op een koude winteravond. De kaarsen in mooie, decoratieve houders verspreiden een zachte gloed en geven je huis een gezellige sfeer. Over gezellige sfeer gesproken. Wat dacht je van een paar mooie sierkussens? Hiermee transformeer je je je banken en stoelen van gewoon functioneel naar extreem comfortabel en stijlvol. Met een breed scala aan patronen, kleuren en texturen vind je bij ons de sierkussens die passen bij jouw persoonlijke smaak. En hou je van bloemen en planten in huis? Dan is ons assortiment vazen en potten, verkrijgbaar in diverse stijlen en materialen, vast iets voor jou.

Bij Bakker Wonen begrijpen we dat het creëren van een gezellige en persoonlijke leefruimte belangrijk is. Daarom hebben we een uitgebreide collectie decoratieve woonaccessoires waarmee je je huis tot leven brengt. Laat je creativiteit de vrije loop en maak van je huis een thuis! Neem vandaag nog een kijkje in onze woonwinkel in Enschede.

Laat je stijl zien met woonaccessoires

Bij Bakker Wonen vind je een uitgebreid assortiment aan woonaccessoires, zorgvuldig samengesteld om van jouw huis een echt thuis te maken. Of je nu jouw huis een make-over wilt geven of op zoek bent naar een leuk cadeau voor een vriend of familielid, we hebben alles wat je nodig hebt.

Kom langs of maak een afspraak en laat je inspireren door onze bijzondere woonaccessoires. We staan klaar om je te helpen bij het vinden van het perfecte item. Tot snel!

Categorieën
Accesiores-Decoratie 1
Decoratie 1
Accesiores-Decoratie 2
Decoratie 2
Accesiores-Decoratie 3
Decoratie 3
Accesiores-Decoratie 4
Decoratie 4
Accesiores-Decoratie 5
Decoratie 5
Accesiores-Sierkussen
Sierkussen
Accesiores-Sierkussen 2
Sierkussen 2
Accesiores-Sierkussen 3
Sierkussen 3
Accesiores-Sierkussen 4
Sierkussen 4