Skip to content

Raamdecoratie

Behoefte aan functionele raambekleding?
Ontdek onze collectie horizontale jaloezieën in Enschede

Functionele raamdecoratie in Enschede

Heb je geen behoefte aan inkijk, maar wil je wel voldoende natuurlijk licht in huis hebben? Dan ben je vast op zoek naar functionele raambekleding. Je zou eens naar onze collectie horizontale jaloezieën in Enschede moeten komen kijken. Behalve dat ze enorm praktisch zijn, zijn jaloezieën ook bijzonder duurzaam en energie-efficiënt. En ze passen in elk kozijn en bij elk interieur. Nieuwsgierig? Lees dan even verder of kom meteen naar Bakker Wonen in Enschede.

Horizontale jaloezieën op maat

Jaloezieën bestaan uit horizontale lamellen die je op verschillende manieren kunt kantelen om de hoeveelheid licht en privacy in huis te regelen. Jaloezieën zijn nog steeds een enorm populaire vorm van raamdecoratie. En dat is niet gek als je bedenkt dat ze stijlvol en gemakkelijk schoon te maken zijn. Bij Bakker Wonen maken we onze horizontale jaloezieën altijd op maat, zodat ze naadloos in ieder kozijn passen. Dus ook bij jou thuis. Heb je interesse? Dan ben je van harte welkom in onze showroom. We hebben een mooie collectie jaloezieën in Enschede en die laten we je graag zien.

Waarom jaloezieën als raambekleding?

Horizontale jaloezieën hebben, naast het feit dat ze op maat gemaakt worden, nog meer voordelen. Welke?

Controle over licht en privacy
Met jaloezieën regel je gemakkelijk de hoeveelheid licht die binnenkomt, door de lamellen te kantelen of te sluiten. Zo houd je het binnen koeler tijdens warme dagen en warmer in de winter. Daarmee bespaar je energie. Bovendien bescherm je je interieur tegen te fel zonlicht en bepaal je zelf de mate van gewenste privacy.

Stijlvol en veelzijdig
Jaloezieën zijn er in diverse materialen, lamelbreedtes, kleuren en uitvoeringen, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende interieurs. Of je nu op zoek bent naar een moderne of traditionele uitstraling, er is altijd wel een jaloezie die bij jouw stijl past.

Duurzaam
Jaloezieën zijn over het algemeen gemaakt van duurzame materialen, zoals hout, aluminium of PVC, waardoor ze een langere levensduur hebben dan andere soorten raamdecoratie.

Onze horizontale jaloezieën: de perfecte mix van functionaliteit en stijl

Wist je dat onze jaloezieën zich ook perfect lenen voor een combinatie met andere raamdecoratie? Ideaal wanneer je wat extra isolatie wilt en het staat nog eens prachtig ook.

Kom maar eens kijken in onze showroom. Daar vind je, vinden wij zelf, de mooiste collectie jaloezieën van Enschede. Tot gauw bij Bakker Wonen!

Raamdecoratie-Horizontale Jalozien
Horizontale Jaloeziën 1
Raamdecoratie-Horizontale Jalozien 2
Horizontale Jaloeziën 2
Raamdecoratie-Horizontale Jalozien 3
Horizontale Jaloeziën 3