Skip to content

Kasten

De kasten van Bakker Wonen Enschede zijn multifunctionele blikvangers

Niemand wordt blij van rondslingerende spullen in de woonkamer. Weggooien is geen optie, maar je wilt ze ook niet in het zicht hebben. Stop ze dan in een kast waar je wel graag naar kijkt. Bij Bakker Wonen in Enschede hebben we dressoirs, (buffet)kasten en TV kasten, die blikvangers zijn in je interieur, opbergruimte bieden voor je spullen én een plek geven aan dingen waar je juist wel graag naar kijkt, zoals foto’s, woonaccessoires of souvenirs.

Dressoirs

Dressoirs zijn lage kasten die je tegen de muur plaatst. Handig aan dressoirs is dat ze plaats bieden aan veel van je spullen. Uit het zicht achter deurtjes of in lades, of juist mooi geëtaleerd bovenop het dressoir. De lagere varianten zijn ook prima te gebruiken als tv meubel. Een dressoir geeft je woonkamer een stijlvolle uitstraling, maar is daarnaast heel praktisch in de hal of zelfs in de slaapkamer. In onze showroom in Enschede vind je houten dressoirs in veel verschillende tinten. Ga je voor een warme tint of is industrieel meer jouw stijl?

(Buffet) Kasten

Kasten in het algemeen (en buffetkasten in het bijzonder) verdienen een prominente plek in je woonkamer of keuken. Het zijn pronkstukken die bovendien enorm praktisch zijn. Laat mooie spullen zien, stal ze uit op of in de kast. Berg andere spullen op achter de deuren of in de lades. Bij Bakker Wonen hebben we (buffet)kasten in allerlei soorten en maten. Een brede buffetkast met glazen deuren bijvoorbeeld, een wandkast met open schappen of juist een smalle, gesloten kabinet kast. Kijk eens rond op onze site of kom naar de winkel en ontdek welke kast goed bij jouw woonstijl en inrichting past.

TV Kasten

Kijk je televisie, dan kijk je automatisch ook naar het tv meubel daaronder. Behalve dat het meubel ruimte moet bieden aan je tv, je media apparatuur of de kabels, is het ook een blikvanger in je woonkamer. Wat extra aandacht voor de aanschaf van een tv kast is dus zeker de moeite waard. Of je nou een voorkeur hebt voor een meubel met een industriële, klassieke of moderne uitstraling, in onze winkel in Enschede hebben we tv kasten staan in
diverse stijlen en maten. Kom onze collectie snel eens bekijken. Heb je vragen over onze collectie kasten? Bel ons op nummer 053-4611223 of mail ons op info@bakkerwonen.nl of kom naar onze winkel. Je bent van harte welkom!

Categorieën
Kast-Dressoir Bronx
Dressoir Bronx
Afmeting: 190 x 45 x 95 cm.
Gemaakt van gerecycled teak
Kast-Dressoir Helsinki
Dressoir Helsinki
Afmeting: 200 cm. breed
Zwart van kleur
Kast-Dressoir Industrieel
Dressoir Industrieel
Afmeting: 200 x 42 x 92 cm.
Metaal met mango hout.
Kast-Dressoir Maarten
Dressoir Maarten
Afmeting: 210 x 45 x 85 cm.
Gemaakt van eiken hout, te bestellen in meerdere kleuren.
Kast-Dressoir Mango
Dressoir Mango hout
Afmeting: 150 x 40 x 90 cm. & 180 x 40 x 90 cm.
Met zwart metaal is in 2 maten te bestellen
Kast-Dressoir Pure
Dressoir Pure
Afmeting: 180 x 45 x 90 cm.
Is gemaakt van oud hardhout
Kast-Dressoir York
Dressoir York
Afmeting: 165 x 45 x 85 cm. en 210 x 45 x 75 cm.
Mango hout zwart
Kast-Kast Helsinki
Kast Helsinki
Afmeting: In meerdere maten te leveren
Zwart van kleur
Kast-Kast Mango open van mango hout en metaal
Kast Mango
Afmeting: 160 x 40 x 130 cm.
Open van mango hout met metaal
Kast-Kast Mango Open
Kast Mango Open
Afmeting: 100 cm. breed
Met openingen
Kast-Kast Mango black open
Kast Mango Zwart
Afmeting: 100 cm. breed
Met openingen
Kast-Kast York mango hout zwart buffer
Kast York
Afmeting: 90 x 45 x 200 cm.
Mango hout zwart