Skip to content

Banken

Het is heerlijk thuiskomen met een nieuw bankstel van Bakker Wonen Enschede

Onze banken

Je bank is het meest gebruikte meubel in huis. Je zit erop, ligt erop, hangt erop, relaxt erop. Even ontspannen en niets hoeven of moeten. Bij Bakker Wonen in Enschede vind je banken met of zonder hockers in diverse kleuren en met verschillende soorten bekleding: bankstellen, hoekbanken en loungebanken. Banken voor elk gebruik en elk interieur. Maar vooral banken die je dat comfortabele gevoel van thuis geven.

Bankstellen

Wanneer je op zoek bent naar een geschikt bankstel, is het belangrijk te letten op de grootte van de bank. Is een klein bankstel groot genoeg, of wil je er graag met meer personen op kunnen zitten? In onze winkel in Enschede vind je een breed assortiment bankstellen; van subtiele tweezits banken tot grote elementenbanken voor het hele gezin. Stuk voor stuk banken die heerlijk zitten en waar je uren op kunt relaxen. Kom ze maar eens uitproberen! Wil je meer informatie of een afspraak maken om onze bankstellen te bekijken, neem dan contact met ons op.

Hoekbanken

Thuis is dé plek om je terug te trekken. Lekker wegzakken in een mooie hoekbank of U-bank. Maar zo’n grote hoekbank is ook een echte blikvanger in je woonkamer en wat is er gezelliger dan lekker met z’n allen op de bank een film kijken? Een hoekbank biedt veel mogelijkheden, zeker als je bedenkt dat je kunt kiezen uit verschillende kleuren, opstellingen en materialen. In onze winkel in Glanerbrug (Enschede) beantwoorden we met alle plezier je vragen over alle mogelijkheden. Als je graag een persoonlijk advies wilt of onze hoekbanken wilt bewonderen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en een afspraak te plannen.

Loungebanken

Een loungebank is het toppunt van comfort. Het is een rechte bank waarbij aan één kant een verlengd en vaak ook wat breder stuk zit. Geweldig om op te ploffen na een drukke dag of om languit op te liggen voor een relaxmomentje. Een bijpassende hocker maakt de bank groter, maar is ook prima te gebruiken als salontafel. Als je specifieke vragen hebt of graag een afspraak wilt maken om onze loungebanken te bekijken, staan we klaar om je te helpen.

Ontdek onze comfortabele banken in Enschede

Bekijk de verschillende soorten banken in het echt in onze winkel in Enschede. Doe inspiratie op en ervaar het zitcomfort. Bij Bakker Wonen helpen we je graag. Onze showroom is van dinsdag tot en met zaterdag geopend! Zien we je snel?

Bank-Bronx
Bronx
De bank Bronx is in veel opstellingen, afmetingen, stoffen en kleuren te bestellen. Kom langs bij ons in de winkel of neem contact met ons op voor meer informatie.
Bank-Butterfly
Butterfly
De bank Butterfly is in veel opstellingen, afmetingen, stoffen en kleuren te bestellen. Kom langs in de winkel of neem contact met ons op voor meer informatie.
Bank-Danique
Danique
Bank Danique is in veel opstellingen, afmetingen, stoffen en kleuren te bestellen. Kom langs bij ons in de winkel of neem contact met ons op voor meer informatie.
Bank-Danni
Danni
Bank Danni is in veel opstellingen, afmetingen, stoffen en kleuren te bestellen. Kom langs bij ons in de winkel of neem contact met ons op voor meer informatie.
Bank-Granada
Granada
De bank Granada is in veel opstellingen, afmetingen, stoffen en kleuren te bestellen. Kom langs bij ons in de winkel of neem contact met ons op voor meer informatie.
Bank Hanne
Hanne
De bank Hanne is in veel opstellingen, afmetingen, stoffen en kleuren te bestellen. Kom langs in de winkel of neem contact met ons op voor meer informatie.
Bank Ilse
Ilse
Bank met verstelbare rug! De bank Ilse is in veel opstellingen, afmetingen, stoffen en kleuren te bestellen. Kom langs in de winkel of neem contact met ons op voor meer informatie.
Bank-Jill
Jill
De bank Jill is in veel opstellingen, afmetingen, stoffen en kleuren te bestellen. Kom langs bij ons in de winkel of neem contact met ons op voor meer informatie.
Bank-Kirsten
Kirsten
Kirsten bank is in veel opstellingen, afmetingen, stoffen en kleuren te bestellen. Loop gerust eens bij ons binnen of neem contact met ons op voor meer informatie.
Bank-Kreta
Kreta
De bank Kreta is in veel opstellingen, afmetingen, stoffen en kleuren te bestellen. Kom langs in de winkel of neem contact met ons op voor meer informatie.
Bank Laura
Laura
De Laura bank is in veel opstellingen, afmetingen, stoffen en kleuren te bestellen. Kom langs bij ons in de winkel of neem contact met ons op voor meer informatie.
Bank Leeds
Leeds
De bank Leeds is in veel opstellingen, afmetingen, stoffen en kleuren te bestellen. Kom langs in de winkel of neem contact met ons op voor meer informatie.