Meubels

Maak van uw huis een thuis met meubels van Bakker Wonen Enschede

Godfried Bomans zei ooit: “De kunst van te leven is thuis te zijn alsof men op reis is.”
Thuis zijn, alsof je op reis bent. Hoe fijn is dat?

Een ontspannen sfeer in de woonkamer geeft je dat zorgeloze en stressvrije gevoel dat hebt als je op reis bent. Gelukkig zijn er genoeg manieren om thuis een reisgevoel te creëren. Met de meubelen van Bakker Wonen in Enschede gaat dat zeker lukken. Of je nu een compleet nieuw interieur nodig hebt, of gewoon wat kleine aanpassingen wilt. Of je van een moderne inrichting houdt, een landelijke stijl mooi vindt, of liever voor een klassiek interieur gaat, wij helpen graag.
 


Banken
Met een nieuwe zithoek kun je een compleet andere sfeer in huis creëren. Het geeft je dat comfortabele reisgevoel. Zelfs wanneer je, moe na een dag werken, op de bank ploft. Heerlijk ontspannen, niets hoeven doen. Alsof je er even tussenuit bent. Maar je bent gewoon lekker thuis, in Enschede, Twente of waar ook in Nederland.

Tafels
Dagdromen van de gezelligheid en sfeer aan een Italiaanse eettafel, doen we dat niet allemaal? Vind je jouw eettafel niet gezellig genoeg of is de tafel gewoon toe aan vervanging? Bij Bakker Wonen hebben we een ruime keuze aan stijlvolle eettafels. Dat geldt vanzelfsprekend ook voor salontafels en side tables.

Stoelen
Fauteuils waar je in weg kunt dromen, vakantieherinneringen op kunt halen of gewoon fijn in kunt relaxen. We hebben volop keuze. Wil je lekker lang en ontspannen tafelen? Dan kun je bij ons de perfecte eetkamerstoelen vinden.

Kasten
Een (buffet)kast of dressoir is bij uitstek geschikt om bijzondere foto’s of souvenirs een plek te geven. Je kunt er iedere dag even naar kijken. Om herinneringen te koesteren of je weer even op die bijzondere plek te wanen. Natuurlijk bieden ook tv meubels hiervoor ruimte.

Wil je ook dat ultieme reisgevoel in je woonkamer halen? Of wil je gewoon hulp bij het kiezen van meubels die goed bij jouw interieur passen? Bij Bakker Wonen helpen we je graag. Kom langs in onze winkel in Enschede of neem contact met ons op.