Kasten

De kasten van Bakker Wonen Enschede zijn multifunctionele blikvangers

Onze kasten

Niemand wordt blij van rondslingerende spullen in de woonkamer. Weggooien is geen optie, maar je wilt ze ook niet in het zicht hebben. Stop ze dan in een kast waar je wel graag naar kijkt. Bij Bakker Wonen in Enschede hebben we dressoirs, (buffet)kasten en TV kasten, die blikvangers zijn in je interieur, opbergruimte bieden voor je spullen én een plek geven aan dingen waar je juist wel graag naar kijkt, zoals foto’s, woonaccessoires of souvenirs.

Dressoirs

Dressoirs zijn lage kasten die je tegen de muur plaatst. Handig aan dressoirs is dat ze plaats bieden aan veel van je spullen. Uit het zicht achter deurtjes of in lades, of juist mooi geëtaleerd bovenop het dressoir. De lagere varianten zijn ook prima te gebruiken als tv meubel. Een dressoir geeft je woonkamer een stijlvolle uitstraling, maar is daarnaast heel praktisch in de hal of zelfs in de slaapkamer. In onze showroom in Enschede vind je houten dressoirs in veel verschillende tinten. Ga je voor een warme tint of is industrieel meer jouw stijl?
 


Weergave:
  2 / 2  Bezig met laden...
T.V. kast Elza mango hout
T.V. kast Elza mango hout

in 2 maten leverbaar 152 en 200 cm. breed

T.V. kast Lourens van gerecycled teak hout.
T.V. kast Lourens van gerecycled teak hout.

Leverbaar in 120, 150, 160 en 200 cm. breed

T.V. kast Mango hout met metalen pootjes.
T.V. kast Mango hout met metalen pootjes.

Leverbaar in 160 en 220 cm. breed

T.V. kast Mango in 2 maten te bestellen.
T.V. kast Mango in 2 maten te bestellen.

Leverbaar in 123 en 180 cm. breed

T.V. kast Soho mango hout
T.V. kast Soho mango hout

in 4 maten te bestellen 102, 150, 180 en 250 cm. breed  

T.V. kast York mango hout zwart
T.V. kast York mango hout zwart

100-, 145-, 165-, 180-, 210 en 240 cm. x 45 x 50 cm.

  1  2   

(Buffet) Kasten

Kasten in het algemeen (en buffetkasten in het bijzonder) verdienen een prominente plek in je woonkamer of keuken. Het zijn pronkstukken die bovendien enorm praktisch zijn. Laat mooie spullen zien, stal ze uit op of in de kast. Berg andere spullen op achter de deuren of in de lades. Bij Bakker Wonen hebben we (buffet)kasten in allerlei soorten en maten. Een brede buffetkast met glazen deuren bijvoorbeeld, een wandkast met open schappen of juist een smalle, gesloten kabinet kast. Kijk eens rond op onze site of kom naar de winkel en ontdek welke kast goed bij jouw woonstijl en inrichting past.

TV Kasten

Kijk je televisie, dan kijk je automatisch ook naar het tv meubel daaronder. Behalve dat het meubel ruimte moet bieden aan je tv, je media apparatuur of de kabels, is het ook een blikvanger in je woonkamer. Wat extra aandacht voor de aanschaf van een tv kast is dus zeker de moeite waard. Of je nou een voorkeur hebt voor een meubel met een industriële, klassieke of moderne uitstraling, in onze winkel in Enschede hebben we tv kasten staan in
diverse stijlen en maten. Kom onze collectie snel eens bekijken.

Heb je vragen over onze collectie kasten? Bel ons op nummer 053-4611223 of mail ons op info@bakkerwonen.nl of kom naar onze winkel. Je bent van harte welkom!