Relax Fauteuils

Relax Fauteuils Enschede
Wil je echt kunnen ontspannen in je woonkamer? Ga dan voor één van de relax fauteuils in onze meubelwinkel in Enschede. Met een relax fauteuil geef jij je interieur een compleet nieuw karakter. Plaats jouw nieuwe fauteuil volop in de spotlight of tover een kamerhoek om tot een bescheiden leeshoekje,
 waar je na een lange dag heerlijk tot rust kan komen. Wat je ook doet; met een relax fauteuil zit je altijd comfortabel! Wil je graag een keer komen proefzitten of kun je wat gratis zit- en interieur advies gebruiken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze meubelwinkel in Enschede!

Stijlvolle en comfortabele relax fauteuils
Bij Bakker Wonen kun je terecht voor een stijlvolle en comfortabele relax fauteuil. Deze fauteuils zijn ideaal om van je rust te genieten. Wanneer je de stoel in “hart-balans” stand zet, liggen je voeten en het hart in een horizontale lijn. Dit belast je hart minimaal en dat is zeer rustgevend. Zo geniet je optimaal van een heerlijk kopje thee, een goede actie film of een middagdutje. Kortom; een relax fauteuil is een geweldige aanvulling op jouw interieur! Meer weten over onze fauteuils? Kom een keer proefzitten in onze meubelzaak of neem vrijblijvend contact met ons op! 

Haal jouw relax fauteuil bij Bakker Wonen Enschede!
Of je nou een landelijk interieur of een modern interieur hebt, bij Bakker Wonen Enschede vind je een passende relax fauteuil! Wij begrijpen dat je niet iedere dag een relax fauteuil koopt. Ben jij je nog aan het oriënteren op het gebied van fauteuils en wil je graag weten welke fauteuil het beste past bij jouw interieur? Neem dan contact op met onze interieuradviseurs! Zij staan voor je klaar met advies op maat. Wil je ons assortiment aan relax fauteuils zelf ervaren? Kom dan langs in onze meubelwinkel in Enschede om een keertje proef te zitten. Tot snel bij Bakker Wonen Enschede!
 


Weergave:
 


Bezig met laden...
Designfauteuil de toekomst Twice 001
Designfauteuil de toekomst Twice 001

De fauteuil wordt standaard geleverd met elektrische bediening d.m.v. drie motoren; één voor de rugleuning, één voor de voetklep en één om de zitting en voetklep in “Hart-balans” stand te bewegen.

Designfauteuil de toekomst Twice 045
Designfauteuil de toekomst Twice 045

De fauteuil wordt standaard geleverd met elektrische bediening d.m.v. drie motoren; één voor de rugleuning, één voor de voetklep en één om de zitting en voetklep in “Hart-balans” stand te bewegen.

Relaxfauteuil Fabulous
Relaxfauteuil Fabulous

De relaxfauteuil Fabulous is een complete stoel die aan al uw wensen kan worden aangepast.

Relaxfauteuil Finley
Relaxfauteuil Finley

De relaxfauteuil Finley is een klassieke fauteuil 2 motorig met een sta-op-hulp en in 4 maten leverbaar: XSmall – Small – Medium – Large.

Relaxfauteuil Rico
Relaxfauteuil Rico

De relaxfauteuil Rico is een complete stoel die in 3 maten leverbaar is en in veel actuele stoffen en leer te bestellen.

Relaxfauteuil serie 7000
Relaxfauteuil serie 7000

De relaxfauteuil serie 7000 is een draaistoel met een aangenaam zitcomfort. Leverbaar in 3 maten: Small – Medium – Large.