Dressoirs

Gebrek aan opbergruimte? Bekijk onze ruime dressoirs in Enschede

Dressoirs bij Bakker Wonen Enschede

Sleutels die door de hele woonkamer zwerven, zonnebrillen die ineens niet meer te vinden zijn of knutselspullen van de kinderen die geen vaste opbergplek hebben. Herken je dit? Dan zou je eens de aanschaf van een dressoir moeten overwegen. Hoe handig is het om spullen, uit het zicht, een vaste plek te kunnen geven? Dressoirs hebben naast opbergruimte, nog meer pluspunten. Welke? Lees het hier!
 


Weergave:
 


Bezig met laden...

Een meubelstuk met een dubbelfunctie

Een dressoir is een lage kast met veel opbergmogelijkheden. Bijzonder praktisch, en bovendien fijn om spullen in op te bergen die je niet in het zicht wil hebben liggen. Maar ook voor de spullen die je juist wel wilt laten zien, is een dressoir heel geschikt. Op het dressoir is plek voor foto’s, leuke souvenirs of mooie woonaccessoires. Dat is opbergen én etaleren in één.

Zet het dressoir tegen de muur in je woonkamer, of plaats hem in de hal of de slaapkamer. Een laag dressoir is ook heel goed te gebruiken als tv-meubel. In onze winkel in Enschede staan dressoirs in verschillende maten en stijlen. Je vindt er dressoirs van teakhout, eikenhout, mangohout of hardhout. Er staan zwarte dressoirs, dressoirs in warme tinten en dressoirs met een industriële uitstraling. Er zit vast en zeker een exemplaar tussen dat bij jouw interieur past.

Dressoirs mogen gezien worden

Al sinds de Middeleeuwen maken dressoirs deel uit van onze interieurs. Waar ze in die tijd het pronkstuk in de kamer waren, zijn er ook tijden geweest waarin het dressoir gezien werd als een saaie sta-in-de-weg. Die tijd is allang voorbij. Dressoirs zijn weer helemaal terug. Natuurlijk zijn er nog steeds de klassieke modellen, maar in onze winkel staan ook dressoirs met een strak, modern design. Dressoirs worden echte ‘eyecatchers’ met wat mooie accessoires of persoonlijke spullen. En maak gebruik van de opbergruimte die ze je bieden. Mocht je nog meer bergruimte nodig hebben, dan kun je natuurlijk ook kiezen voor één van onze hoge kasten. Kom snel kijken naar onze collectie dressoirs in Enschede. Bakker Wonen heet je van harte welkom!