Banken

Weergave:
 


Bezig met laden...
Aspen
Aspen

De bank Aspen is in veel opstellingen, afmetingen, stoffen en kleuren te bestellen. Kom langs bij ons in de winkel of neem contact met ons op voor meer informatie.

Vanaf  

€ 999,00

Boston
Boston

De bank Boston is in veel opstellingen, afmetingen, stoffen en kleuren te bestellen. Kom langs bij ons in de winkel of neem contact met ons op voor meer informatie.

Vanaf  

€ 1.599,00

Butterfly
Butterfly

De bank Butterfly is in veel opstellingen, afmetingen, stoffen en kleuren te bestellen. Kom langs in de winkel of neem contact met ons op voor meer informatie.

Vanaf  

€ 699,00

Danique
Danique

Bank Danique is in veel opstellingen, afmetingen, stoffen en kleuren te bestellen. Kom langs bij ons in de winkel of neem contact met ons op voor meer informatie.

Danni
Danni

Bank Danni is in veel opstellingen, afmetingen, stoffen en kleuren te bestellen. Kom langs bij ons in de winkel of neem contact met ons op voor meer informatie.

Vanaf  

€ 1.249,00

Granada
Granada

De bank Granada is in veel opstellingen, afmetingen, stoffen en kleuren te bestellen. Kom langs bij ons in de winkel of neem contact met ons op voor meer informatie.

Vanaf  

€ 690,00

Kirsten
Kirsten

Kirsten bank is in veel opstellingen, afmetingen, stoffen en kleuren te bestellen. Loop gerust eens bij ons binnen of neem contact met ons op voor meer informatie.

Vanaf  

€ 895,00

Kreta
Kreta

De bank Kreta is in veel opstellingen, afmetingen, stoffen en kleuren te bestellen. Kom langs in de winkel of neem contact met ons op voor meer informatie.

Vanaf  

€ 980,00

Lieke
Lieke

De bank Lieke is in veel opstellingen, afmetingen, stoffen en kleuren te bestellen. Kom langs bij ons in de winkel of neem contact met ons op voor meer informatie.

Vanaf  

€ 775,00

Michigan
Michigan

De bank Michigan is in veel opstellingen, afmetingen, stoffen en kleuren te bestellen. Kom langs in de winkel of neem contact met ons op voor meer informatie.

Vanaf  

€ 760,00

Pleun
Pleun

De bank Pleun is in veel opstellingen, afmetingen, stoffen en kleuren te bestellen. Kom langs in de winkel of neem contact met ons op voor meer informatie.

Vanaf  

€ 998,00

Robin
Robin

De bank Robin is in veel opstellingen, afmetingen, stoffen en kleuren te bestellen. Kom langs in de winkel of neem contact met ons op voor meer informatie.

Vanaf  

€ 698,00

Sjuul
Sjuul

De bank Sjuul is in veel opstellingen, afmetingen, stoffen en kleuren te bestellen. Kom langs in de winkel of neem contact met ons op voor meer informatie.

Vanaf  

€ 960,00

Sophie
Sophie

De Sophie bank is in veel opstellingen, afmetingen, stoffen en kleuren te bestellen. Kom langs bij ons in de winkel of neem contact met ons op voor meer informatie.

Vanaf  

€ 1.029,00

Square
Square

De bank Square is in veel opstellingen, afmetingen, stoffen en kleuren te bestellen. Kom langs bij ons in de winkel of neem contact met ons op voor meer informatie. Prijs afhankelijk van opstelling.

Tessa
Tessa

De bank Tessa is in veel opstellingen, afmetingen, stoffen en kleuren te bestellen. Kom langs bij ons in de winkel of neem contact met ons op voor meer informatie.

Vanaf  

€ 695,00

Tosca
Tosca

De bank Tosca is als fauteuil, 2-, 3-, 4- en 5 zits bank leverbaar met bijpassende hocker. Kom langs bij ons in de winkel of neem contact met ons op voor meer informatie.

Vanaf  

€ 895,00